AmpliTube

AmpliTube voor iPhone

Maak van je iPad een gitaarversterker

AmpliTube is een app voor je iPad die functioneert als versterker. Sluit je gitaar aan op je draagbare Apple-gadget en speel de sterren van de hemel op je elektrische gitaar.AmpliTube ziet er mooi en herkenbaar uit voor de gitarist. Bovenin het...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Mooie interface
  • Interessante opties

TEGEN

  • Speciale stekker nodig

Uitmuntend
8

AmpliTube is een app voor je iPad die functioneert als versterker. Sluit je gitaar aan op je draagbare Apple-gadget en speel de sterren van de hemel op je elektrische gitaar.

AmpliTube ziet er mooi en herkenbaar uit voor de gitarist. Bovenin het scherm voeg je eventuele effecten toe om je gitaar anders te laten klinken. De schuifknoppen stel je bij door naar boven of beneden te vegen op het touchscreen. Al met al lijkt deze app net een echte (maar veel lichtere) versterker met vele extra's.

Om je gitaar via AmpliTube op je iPad aan te sluiten heb je wel een speciale stekker nodig. Deze zogenaamde iRig is niet heel gemakkelijk te vinden maar op deze website vind je meer informatie.

Heb je een elektrische gitaar én een iPad? Dan combineer je deze voortaan met AmpliTube. Je iPad fungeert als een versterker. Zo maak je overal je muziek zonder het meesleuren van zo'n enorme box.

Meeste downloads Audio voor iphone

AmpliTube

Download

AmpliTube 4.7.0

Beoordelingen about AmpliTube

Promotie×